Категория ''

Илюстрован Оксфордски речник – енцикопедия

Илюстрован Оксфордски речник – енцикопедия

Цена днес: 49,90 лв.

Илюстрован Оксфордски речник – тълковен

Този авторитетен, същевременно достъпен Оксфордски речник на английски език е уникално съчетание от грижливо проверени 187 000 дефиниции и 4500 ясни илюстрации. Прилагайки в действие аксиомата „1 картина струва колкото 1000 думи“, илюстрованият Оксфордски речник обяснява и най-сложните фрази. С този си обем и съдържание речникът практически се превръща в енциклопедия.

Илюстрован Оксфордски речник – съдържание:

  • инструкции на български език за по-ефективна употреба на настоящия Оксфордски речник
  • нaд 187 000 думи и дeфиниции;
  • нaд 5500 нoви думи и ...
Разгледай →

Книга ИСТИНАТА ЗА ИСТОРИЯТА

Книга ИСТИНАТА ЗА ИСТОРИЯТА

Цена днес: 36.99 лв.

Научете истината за историята!

Станете свидетели на изключителни открития с помощта на хитовата книга на „Рийдърс Дайджест“ — „Истината за историята“. Книгата опровергава насаждани с векове лъжи и заблуди и разкрива как историческата реалност се губи във времето. С помощта на книгата „Истината за историята“ ще научите нови факти и доказателства за познати места, събития и личности — например за Магна Харта, Наполеон, промяната в климата и много други. Някои митове се оказват реалност – учените са убедени, ...

Разгледай →

БАРБЕКЮ КОМПЛЕКТ с електронна вилица

БАРБЕКЮ КОМПЛЕКТ с електронна вилица

Цена днес: 79,00 лв

Барбекю комплект с електронна вилица

Уникалният комплект прибори за барбекю на Рийдърс Дайджест включва електронна вилица, чийто датчик Ви сигнализира до каква степен е изпечено месото. Електронната вилица различава шест различни степени на опечено месо – шест индикаторни лампички, за всяка степен по една лампичка. Осемте поставки за шишчета Ви позволяват да сервирате атрактивно шишчетата, подреждайки “истинско” огнище в чинията и печелейки адмирациите на консуматорите за оригинален кулинарен шедьовър.

Приборите за барбекю са отличен подарък за ценителите ...

Разгледай →

Книга ЛЕЧЕБНИ ХРАНИ

Книга ЛЕЧЕБНИ ХРАНИ

Цена днес: 33,99 лв.

Книгата „Лечебни храни“

Написана въз основа на множество изследвания и експертни мнения, книгата „Лечебни храни” е наръчник за здравословно хранене, който ще ви „предпише” рецепта под формата на вкусно ястие и ще я „сервира” в чинията ви.

Представете си как побеждавате артрита със сок от нар, как успокоявате алергията с риба и как нормализирате повишеното кръвно налягане с банан. Книгата Лечебни храни е единственият по рода си пътеводител в лечението на общо 57 заболявания и здравословни проблеми с помощта ...

Разгледай →

Книга В СВЕТА НА ТАЙНИТЕ

Книга В СВЕТА НА ТАЙНИТЕ

Цена днес: 39,99 лв

Книга “В света на тайните”

Станете свидетели на изключителни разкрития от дълбините на историята чак до наши дни с уникалната книга „В СВЕТА НА ТАЙНИТЕ“. В книгата ще откриете информация за произхода на вселената, изчезването на динозаврите, делото на Доминичи, прането на пари, хипнозата, култовете, СПИН, вулканите, акупунктурата, пирамидите, черните дупки, Големия взрив, Троянската война, Ордена на тамплиерите, Торинската плащаница, Ложа П-2, Якудза, Свитъците от Мъртво море, свръхсекретните оръжия на бъдещето и много други… Всичко, което трябва да знаете, ...

Разгледай →

ГОЛЯМ САТЕЛИТЕН АТЛАС НА СВЕТА – АТЛАНТИКА

ГОЛЯМ САТЕЛИТЕН АТЛАС НА СВЕТА – АТЛАНТИКА

Цена днес: 59.00 лв.

Книгата AТЛAНТИКA

е едновременно голям aтлac, енциклопедия нa cветa и цветен aлбум – три в еднo. Големият атлас АТЛАНТИКА е  подробен, изчеpпaтелен, cиcтемaтичен, вълнувaщ и те кара да затаяваш дъх при вида на сателитните снимки.
В пъpвaтa чacт нa енциклопедия АТЛАНТИКА кapтaтa нa вcеки кoнтинент е пocледвaнa oт caтелитни cнимки, a втopaтa чacт пoкaзвa целия cвят. Пpидpужaвaщи текcтoве пoяcнявaт ефектните изгледи и пpедcтaвят любопитни фaкти зa сниманите pегиoни.

Сателитният атлас АТЛАНТИКА Ви предоставя:

• физикoгеoгpaфcки кapти на планетата в мaщaб ...

Разгледай →

Биографичен албум на Фрида Кало и Диего Ривера

Биографичен албум на Фрида Кало и Диего Ривера

Цена днес: 39.00 лв.

ГЕНИЯ НА ФРИДА КАЛО И ДИЕГО РИВЕРА!

Невероятните творбите на ФРИДА КАЛО са отражение на живота и работата й. И точно тази комбинация увлича читателя.  Великолепните картините са хроника на живота й. Рядко се случва да се научи толкова много за един художник от това, което е вложил в тях. Фрида Кало наистина е мексиканският дар за историята на изкуството. Тя е едва на 18 години, когато ужасен инцидент променя живота й завинаги, оставяйки я инвалид и под ...

Разгледай →

Четка почистване на междузъбното пространство

Четка почистване на междузъбното пространство

Цена днес 33.00 лв.

Електрическата четка за професионално почистване на междузъбното пространство позволява по-лесен начин за почистване на зъбите от обикновения конец за зъби.  Клинично тестван за ефективност, съпоставима с ръчно почистване на зъбите.

  • Бързи 10 000 докосвания в минута ефективно премахват плаката над и под нивото на венците.
  • Нежни докосвания, осигурени от гъвкави найлонови накрайници, плъзгащи се лесно между зъбите и венците, позволяващи ежедневна употреба.
  • 15 обикновени найлонови накрайника
  • 30 найлонови накрайника с аромат на мента
  • ергономична форма, спечелила награди за удобство и лесна употреба
Продава ...
Разгледай →

МАГНИТЕН СЕРВИЗ / КОМПЛЕКТ за ПОДПРАВКИ

МАГНИТЕН СЕРВИЗ / КОМПЛЕКТ за ПОДПРАВКИ

Цена днес: 35.90 лв.

Уникален магнитен сервиз за подправки – 10 контейнерчета – с възможност за хоризонтално и вертикално позициониране.  Изключително ергономичен и подходящ за всяка ниша.   През “прозорчетата” на контейнерчетата, във всеки един момент, виждате наличното количество от съответната подправка.   Магнитите са разположени на дъното на контейнерчетата и позваляват захващането им не само за специалната поставка, но и за всяка метална повърхност.
И ако някой ви каже, че контейнерите за подправки не могат да висят с “главата” надолу – не ...

Разгледай →

ИНФРАЧЕРВЕН МАСАЖОР ЗА ТЯЛО BEURER MG70

ИНФРАЧЕРВЕН МАСАЖОР ЗА ТЯЛО BEURER MG70

 

Цена днес 98.98 лв.

Инфрачервен масажор за тяло Beurer MG70

Невероятно изгодна цена – сравнете и се убедете сами.  Цена в Технополис и в този магазин (линк) – 123.00 лв., при това с гаранция само 2 години.

Нашата партида е с гаранция 3 години!!

Инфрачервеният масажор, Beurer MG70, е предназначен единствено за масажиране на човешко тяло.

Преценете дали искате да използвате уреда заедно с дръжката или предпочитате да ползвате само ...

Разгледай →
Page 1 of 10 12345...»